Skip to main content

SPEYBURN

Χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά για να δημιουργηθεί ένα ουίσκι που απολαμβάνεται με ευκολία. Από το 1897, ο John Hopkins ακολούθησε τη δική του πορεία, εξελίσσοντας προσεκτικά τις καινοτόμες μεθόδους του μέσα από χρόνια ακούραστου πάθους για τη δημιουργία ενός μοναδικού Speyside ουίσκι.

Τα βαρέλια είναι η σιωπηλή, παλλόμενη καρδιά του αποστακτηρίου. Με απόλυτη φροντίδα και προσοχή, παραμένουν υπό τη συνεχή επιτήρηση της ομάδας του John Hopkins, περιμένοντας υπομονετικά έως ότου το υγρό φτάσει στην απόλυτη τελειότητα, πριν προχωρήσει στη φάση της εμφιάλωσης.